bron van douchegeluk

Al onze douches zijn ontworpen volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid

Kinemagic van Kinedo

Met Kinemagic van Kinedo geniet je zorgeloos van een comfortabele douche. Niet voor niets is onze slogan ‘bron van douchegeluk’. Als douchefabrikant begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving is. Met een inloopdouche van Kinemagic kun je weer heerlijk veilig en comfortabel douchen.

Wij plaatsen je douche binnen een dag, zonder grote verbouwing. Je oude bad voeren we gratis voor je af, dus je hebt nergens omkijken naar. We hebben vier series, afhankelijk van je behoeften, budget en inrichtingswensen: Essentiel, Design, Serenite en Serenite Plus.

Het Kinemagic testlab

Onze inloopdouches zijn ontwikkeld volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast testen we onze eigen douches op extra elementen die niet voorgeschreven zijn. Dit alles voor een optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze inloopdouches, want we willen u alleen het beste bieden. Daarom geven wij twee jaar garantie op de materialen en vijf jaar garantie op waterdichtheid.

Heeft u een probleem met uw Kinemagic inloopdouche of is er iets niet helemaal duidelijk?

Bel gratis naar onze klantenservice: 0800 – 60 90

We staan u graag te woord.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Als douchefabrikant met meer dan 50 jaar ervaring in de sanitairbranche streven we continu naar het verbeteren en vernieuwen van onze inloopdouches.

Onze ambitie is om uw verwachtingen qua design, functionaliteit en welzijn te overtreffen en u een sensationele douche-ervaring te bieden voor een aangename prijs.

kinemagic_service_garantie
VEILIGER EN VOORDELIGER DOUCHEN?
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief en ontvang relevante tips en kortingen via e-mail.
JA, houd mij op de hoogte met tips & acties
U kunt zich op elk moment weer uitschrijven. Uiteraard gaan we voorzichtig om met uw gegevens en worden deze niet gedeeld met andere partijen.