CONTINU VERBETEREN
& VERNIEUWEN

Verbeteren en vernieuwen sinds 1968

Innovatie, design en kwaliteit. Kinedo (Kinemagic) is opgericht in 1968 en ontwikkelde zich tot een innovatieve douchefabrikant: al meer dan vijftig jaar zijn we continu bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze producten.

Innovatie altijd

Achter elk Kinedo-product staat excellente know-how. Al onze producten zijn ontworpen volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid. Ze worden geproduceerd en uitvoerig getest in onze eigen fabrieken nabij Nantes (Frankrijk) en over de gehele wereld geëxporteerd. Kortom: optimale kwaliteitsgarantie.

De Kinemagic inloopdouches zijn uitgerust met een aantal slimme onderdelen. Zo hebben alle modellen ergonomische steunen en een opklapbaar zitje. De douchewanden van de Kinemagic zijn zonder siliconen te monteren. Dat betekent: optimale hygiene en nooit meer lelijke vergeelde randen.

Praktisch en veilig

De extra vlakke douchebak is slechts 3 cm dik en heeft een natuurlijke antisliplaag van Biotec. De lage instap in praktisch en veilig. Kortom: innovatie in elk detail. Kinedo is de bedenker van het concept ‘vervang binnen 1 dag uw bad door een douche’