Veilig douchen

Wanneer je ouder wordt of wat slechter ter been bent, is veilig douchen in je badkamer niet altijd even gemakkelijk. Vaak is het bad of de instap van de douche te hoog. Ook een gladde douchevloer of tegels kan voor ongelukken zorgen. Pas daarom je badkamer aan zodat je met een veilig gevoel en zonder praktische zorgen een douche kan nemen. Vooral voor ouderen die thuis blijven wonen is het van belang om een comfortabele badkamer te hebben die aandacht heeft voor bewegingsvrijheid en houvast. Kinemagic biedt uitkomst. Zonder grote verbouwingswerken vervangen we je oude bad voor een veilige instapklare douchecabine. Zo kun je comfortabel en veilig douchen.

Veilig douchen in 1 dag

Veilig douchen in 1 dag? Het kan met Kinemagic. Kinemagic is een veilige douchecabine die speciaal is ontworpen om ouderen een veilig gevoel te geven in de badkamer. Denk maar aan een lage instap, antislipvloer, wandbeugels en douchezitje. In een paar stappen vervangen wij je bad voor een inloopdouche. Zo kan je de rest van je leven genieten van een veilige douche.

Benieuwd? Vraag onze brochure aan of vraag een offerte aan!

Brochure aanvragen
Of bel 0800 – 60 90 
voor meer informatie

HOE VEILIG DOUCHEN MET KINEMAGIC ?

 • Lage instap: Kinemagic heeft de laagste instap in de markt. De extra lage douchebak van 3 cm is een garantie voor een optimale toegang.
 • Antislip douchevloer: De douchebak van Kinemagic heeft een speciale antislip coating tegen uitglijden. Ook altijd handig natuurlijk voor kinderen en/of kleinkinderen. De vlakke douchebak is gemaakt van een topkwaliteit polymeer met natuurlijke antislipstructuur. De vloer voelt ook aangenaam warm aan en dempt het geluid.
 • Wandbeugels: Ideaal voor extra steun en een houvast in de douche! De wandbeugel zorgt voor onafhankelijkheid en extra veiligheid.
 • Zitje in de douche: Het opklapbare zitje is een helpende hand als je het moeilijk hebt om lang recht te staan of moeilijk te been bent. Als je het niet gebruikt, kan je het opklappen.
 • 8 mm dik veiligheidsglas: Alle Kinemagic wandpanelen zijn gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas en zijn voorzien van een anti-kalkbeschermlaag.

Complete inloopdouche

Je wilt uiteraard weten wat de prijzen van Kinemagic inloopdouches zijn. Bij Kinemagic kun je op basis van je behoeften en budget een keuze maken uit vier types douchecabines. Bij type Essential is het mogelijk om je huidige kranen te blijven gebruiken, wat scheelt in de kosten. Type Serenite is standaard uitgerust met tal van extra’s, zoals ergonomische comfortsteunen, een luxe thermostaatkraan en een magnetische handdouche.

Veilig douchen voor ouderen
Onze douchesystemen zijn ideaal voor ouderen die veilig willen douchen. Welke seniorendouche je ook kiest, elk type beschikt standaard over een aantal unieke kenmerken:

 • Gegarandeerd waterdicht: de onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan.
 • Geproduceerd volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.
 • Standaard twee jaar garantie op materialen.
 • Direct klaar voor gebruik.
 • Laagste instap in de markt (3 centimeter)
 • Wanden van veiligheidsglas, inclusief beschermlaag tegen kalk.
 • Onderhoudsvrij: montage zonder siliconenkit, dus geen kans op schimmelvorming.
 • Maatwerkoplossing, waardoor het systeem in vrijwel iedere badkamer past.

INLOOPDOUCHE MET DOUCHEBAK

Al onze types bestaan uit een inloopdouche met douchebak. Deze douchebak maken we van het materiaal Biotec, dat zorgt voor geluidsdemping en warme voeten. Door deze ondergrond te combineren met een antislip-afwerking, bieden we optimale toegankelijkheid. Zo kun je veilig douchen.

Ook veilig douchen?
Of bel 0800 – 60 90 
voor meer informatie

Vijf jaar garantie

De Kinemagic inloopdouche binnen 1 dag is een merk van Kinedo. Kinedo, opgericht in Frankrijk in 1968 als familiebedrijf, heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een innovatieve en ervaren douchefabrikant. Dankzij haar ruime expertise van meer dan 50 jaar, begrijpt Kinedo als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor u is.  Alle producten worden uitvoerig getest in ons eigen testlab en voldoen aan de Europese normenvoor veiligheid en kwaliteit.

Veilig douchen?

Wilt u veilig douchen? Kinemagic vormt dé oplossing voor ouderen die weer ontspannen onder de douche willen stappen. Meer weten? Vul de keuzewijzer in of vraag onze brochure aan.