Seniorendouche

Je zoekt een inloopdouche of seniorendouche. Een die veilig en toegankelijk is. Die precies in je badkamer past en zonder grote verbouwing kan worden geplaatst. Wij beschikken over vier types seniorendouches en verzorgen de montage binnen een dag. Kortom: Kinemagic biedt precies wat je nodig hebt.

Inloopdouche voor ouderen

Kinemagic biedt dé douchecabine voor ouderen. Je kiest uit vier types: Essentiel, Design, Serenite en Serenite Plus. Voldoet het voordeligste model aan al je wensen? Of ga je voor extra opties, zoals een luxe thermostaatkraan en ergonomische comfortsteunen? Welk type je ook kiest, elke seniorendouche is voorzien van een aantal belangrijke eigenschappen:

Benieuwd? Vul de keuzewijzer in of vraag een offerte aan.

Brochure aanvragen
Of bel 0800 – 60 90 
voor meer informatie
  • Eerste stap: water afsluiten en de badkamer goed afdekken.

  • Tweede stap: bad netjes demonteren en wegbrengen.

  • Derde stap: afvoeren en waterleidingen omleggen.

  • Vierde stap: nieuwe douche plaatsen en testen.

  • Vijfde stap: badkamer opruimen.

Complete douchecabine

Ons doel is een veilige douche voor senioren. In 1 dag vervangen we uw oude bad of douche voor een nieuwe, veilige seniorendouche:

  • 08.30 uur: we dekken de badkamer goed af, zodat er niets beschadigd raakt.
  • 09.30 uur: we halen het oude bad of de douche weg en voeren hem netjes af. Daarna verleggen we de bestaande waterleidingen en afvoeren.
  • 13.30 uur: we plaatsen de nieuwe douche en monteren de glaswanden.
  • 18.00 uur: we testen of alles goed werkt en laten de badkamer netjes achter.

INLOOPDOUCHE MET DOUCHEBAK

Al onze types bestaan uit een inloopdouche met douchebak. Deze douchebak maken we van biotec, een thermisch isolatiemateriaal dat zorgt voor geluidsdemping en warme voeten. Door deze ondergrond te combineren met een antislipafwerking, bieden we optimale toegankelijkheid. Zo kunt u veilig douchen.

Ook veilig douchen?
Of bel 0800 – 60 90 
voor meer informatie

DESKUNDIG ADVIES OVER SENIORENDOUCHE

Bij de aankoop van een seniorendouche is deskundig advies belangrijk. Onze vakmensen bevinden zich in heel Nederland en zijn altijd in de buurt voor een uitgebreid advies. Samen met u nemen ze de mogelijkheden door en realiseren ze een veilige seniorendouche, inclusief de benodigde opties. Zo kunt u veilig en comfortabel douchen.

Veilig douchen?

Wilt u meer weten over onze douchecabine voor senioren? In onze brochure leest u alles over de verschillende types. U kunt ook de keuzewijzer invullen of gelijk een offerte aanvragen. We helpen u graag!